Sexy vampier outfit

Sexy vampier outfit

Dit ondeugende Sexy vampier outfit bestaat uit een lange jurk met een gedeeltelijk korset en een blouse eraan vast. Deze ondeugende Sexy vampier outfit is ideaa... Lees meer

54767063
€24,95 € 20,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit ondeugende Sexy vampier outfit bestaat uit een lange jurk met een gedeeltelijk korset en een blouse eraan vast. Deze ondeugende Sexy vampier outfit is ideaal als verkleed kostuum voor carnaval, vrijgezellenfeesten of tijdens Halloween. Het gedeeltelijke corset is verstelbaar door een rood lint.

Je taille wordt op een prachtige manier geaccentueerd. Geheel in de griezelsfeer zijn er bloedvlekken en spatten aangebracht op de witte blouse.

Sexy vampier outfit

Productspecificaties:

  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Materiaal: 100% polyester
  •     Inclusief: gehele jurk
  •     Maten: 38/40 42/44

Sexy vampier outfit kopen online

Behalve dat je het Sexy vampier outfit kunt kopen bij PartyCorner, hebben wij nog veel meer vampier kostuums voor jong en oud. Je kunt het zo gek niet bedenken en PartyCorner trekt alles voor jouw uit de kast om de juiste outfit voor jouw te vinden. Breng ook een bezoek aan onze winkel in Zaandam waar je alles kunt passen en zelf jouw complete Halloween outfit kunt samenstellen.

Je bent bij ons op het juiste adres voor nog meer accessoires en vooral ook voor een enorme collectie aan bewegende poppen en andere griezels die geluid maken. Voor de liefhebber een lust voor het oog.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.