Dames Vampier kostuum Empress

Dames Vampier kostuum Empress

Dames Vampier kostuum Empress is een ideale outfit voor Halloween omdat vampiers daar echt bij passen. Ook is het Dames Vampier kostuum Empress een ideale outfi... Lees meer

20160650
€37,95 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Vampier kostuum Empress is een ideale outfit voor Halloween omdat vampiers daar echt bij passen. Ook is het Dames Vampier kostuum Empress een ideale outfit doordat het in dezelfde stof en kleurcombinatie gemaakt als het heren Vampier kostuum Emperor zodat je samen als miss en mister vampire kunt gaan. Zelfs voor de meisjes  en jongens is er in 3 maten het kinder Vampier kostuum Empress en Emperor dat je kunt kopen. Zodat het hele gezin met elkaar kan matchen en samen naar het feest kan gaan.


Productspecifiacties: Dames Vampier kostuum Emperor
  • Bestaat uit: Jurkje en een kraag met lint
  • Maat: 36/38 en 40/42
  • Kleur: Op de afbeelding weergegeven

Halloween kostuums kopen

Voor meer kostuums of om samen met je gezin verkleed te gaan kun je bij PartyCorner kijken waar je diverse Halloween kostuums kunt kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.