Servetten Hibiscus - set á 12 stuks

Servetten Hibiscus - set á 12 stuks

Servetten Hibiscus zijn zeer geschikt voor een Hawaii feestje. ook kun je het gebruiken voor een Verjaardag feest, erg leuk om Servetten Hibiscus te gebruiken v... Lees meer

1927147
€2,50 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Servetten Hibiscus zijn zeer geschikt voor een Hawaii feestje. ook kun je het gebruiken voor een Verjaardag feest, erg leuk om Servetten Hibiscus te gebruiken voor jouw hapjes vóór of tijdens een BBQ!

Servetten Hibiscus mogem niet ontbreken op jouw Hawaii feest of Tropisch thema feest. Servetten Hibiscus voor een coole Tropische feest of een een te gekke Hawaii feest.

Productspecificatie
Servetten Hibiscus:
  • Afmeting: 33x33 cm
  • Verpakt per 12 stuks
  • Vel gekleurd

Gekleurde servetten

Koop niet alleen de gekleurde servetten in Hawaii thema bij ons, maar neem een kijkje door onze gehele Hawaii collectie bestaande uit de leukste Hawaii artikelen.

Ook kun je gerust langs komen in onze winkel in Zaandam om alles op je gemak te komen bekijken.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.