Slinger Fun

Slinger Fun

Wat is een verjaardag nou zonder de leukste verjaardagsslingers van Partycorner. De Versiering slinger fun is een vrolijke verjaardagsslinger met de leuke regen... Lees meer

623326
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wat is een verjaardag nou zonder de leukste verjaardagsslingers van Partycorner. De Versiering slinger fun is een vrolijke verjaardagsslinger met de leuke regenboog kleuren.

Een echte sfeer maak je met de Slinger fun dat van papier gemaakt is. Deze feestslinger heeft een lengte van 4 meter en is niet brandvertragend maar door deze te impregneren maak je totaal brandveilig verjaardagsslingers en zorgt voor veilig en geweldig verjaardags feestje!Slinger fun kun je overal in huis ophangen. Ook voor de tuin of balkon is deze slinger een echte topper.

Productspecificaties
  • Lengte: 400 cm
  • Materiaal: papier
  • Niet brandvertragend

Papieren verjaardagsslingers

Behalve onze papieren Verjaardagsslingers gekleurd heeft Partycorner ook leuke vlaggenlijnen als slingers die ook jouw verjaardag tot een groot succes maken! Snuffel gerust door onze collectie of kom eens langs in onze prachtige winkel in Zaandam.

Wij hebben alle soorten slingers in huis. Van vlaggenlijn slingers tot aan parade slingers en waaier slingers. Voor elk gelegenheid vind je bij ons de juiste artikelen om een geweldig feestje te bouwen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.