Satanic Monk online kopen

Satanic Monk online kopen

De Satanic Monk is gemakkelijk te gebruiken en met erg veel andere Halloween artikelen te combineren zoals Nep wapens of nep bloed. De Satanic Monk is... Lees meer

55349270
€ 19,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Satanic Monk is gemakkelijk te gebruiken en met erg veel andere Halloween artikelen te combineren zoals Nep wapens of nep bloed. De Satanic Monk is leuk te dragen tijdens een Halloween feest of verkleed party. In combinatie met een griezelmasker maak je jouw Halloween outfit compleet.

Let erop: Satanic Monkis alleen de outfit, dus de handen en het masker zijn andere artikelen en zijn niet inbegrepen. Het masker en de handen zijn wel apart bestelbaar bij PartyCorner uiteraard.

Productspecificaties: Satanic Monk

  •         Maat: 52/54
  •         Stof: 100% Polyester
  •         Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •         Product: De gehele outfit zonder masker

Satanic Monk outfit online kopen.

PartyCorner biedt vele Halloween kostuums aan zoals bloederige chirurg, horror dokter, bloederige verpleegster etc. Wil jij eerst deze Satanic Monk een keer passen? Kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van Zaandam waar wij veel Halloween kostuums hebben zodat jij jouw perfecte outfit kunt samenstellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.