Half Masker Duivel

Half Masker Duivel

Rode duivel masker is een unieke duivel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details zoals de zwarte hoorntjes Alle maskers zijn... Lees meer

1276833
€16,95 € 12,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Rode duivel masker is een unieke duivel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details zoals de zwarte hoorntjes Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design Rode duivel masker 

Rode duivel masker productspecificaties:

  • kleur: zie foto
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal:100% latex/rubber
  • Aangezicht dragen masker
  • Leverbaar binnen: 3-5 werkdagen 
  • Bestaat uit: latex masker

Latex Rode duivel masker 

Dit exclusieve masker kunt u online bestellen via onze webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering. PartyCorner is één van de oudste bestaande online feestwinkel van Nederland.
Wilt u de gehele collectie van latex Halloween maskers life bekijken kom dan eens naar onze winkel in Zaandam.

Dit latex rode duivel masker is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen of voor kinderen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.