Groene glitterpruik

Groene glitterpruik

Een themafeest met als thema groen, carnaval of een groot dance evenement, je viert het in stijl met deze groene glitterpruik! De groene glitter pruik is ideaal... Lees meer

623506
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een themafeest met als thema groen, carnaval of een groot dance evenement, je viert het in stijl met deze groene glitterpruik! De groene glitter pruik is ideaal voor het thema Hawai tussen de palmbomen en rieten rokjes. Met deze glitterpruik steel jij de show!

Groene glitterpruik metallic

 Wil jij jezelf ook in Hawaï wanen met een mooie, opvallende pruik? Deze pruik is geschikt voor iedereen dankzij de elastische kap. Voor passende artikelen kun je een kijkje nemen in de Hawaï categorie.  Een categorie vol zomerse producten die passen bij het thema Hawaï voor een geslaagd en zonnig feestje. Natuurlijk kun je de groene glitterpruik ook gebruiken voor andere feesten!
 

Partytip! Vul jouw outfit aan met groene valse wimpers en maak die glamoureuze Hawaï look helemaal af.

Groene Glitterpruik kopen?

 Koop jouw glitterpruik en andere feestartikelen voor een mooi prijsje online bij PartyCorner. Je hebt jouw bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis. Kun je niet wachten? Kom dan gerust langs in onze winkel in Zaandam. Hier kun je de pruik gelijk even passen.

 

Waan je in Hawaïsferen met deze groene glitterpruik van PartyCorner!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.