Pruik Metallic multi color

Pruik Metallic multi color

Vier een feest in glitter en glamour met deze Pruik Metallic multi color. De glitterpruik is ideaal voor feesten en met deze pruik zal jij zeker gezien worden o... Lees meer

623502
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vier een feest in glitter en glamour met deze Pruik Metallic multi color. De glitterpruik is ideaal voor feesten en met deze pruik zal jij zeker gezien worden op het feest!

Pruik Metallic multi color voor feesten.

De Pruik Metallic multi color van PartyCorner maakt jouw feest outfit compleet. De pruik is geschikt voor iedereen dankzij de elastische kap. Deze zorgt ervoor dat jij tot in de vroege uurtje door kunt feesten zonder je zorgen te hoeven maken over je pruik. De Pruik Metallic multi coloris gemaakt van folie in een Metallic multi color. Deze is licht van gewicht en brandvertragend.

Pruik Metallic multi color kopen?

Wil je deze Pruik Metallic multi color kopen en meermaals gebruiken? Je bestelt de pruik eenvoudig en snel bij ons op PartyCorner.nl. Dankzij onze scherpe prijzen betaal je nooit teveel voor jouw feestartikelen. Wil je nog een bijpassende outfit bij Pruik Metallic multi color? Neem eens een kijkje tussen onze Themafeest artikelen. Heb je nog vragen als je de multi color gitterpruik kopen gaat. Neem gerust contact met ons op!

Maak jouw feest tot een groot succes met de multi color Metallic pruik van PartyCorner!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.