Pruik Heks Blond

Pruik Heks Blond

Pruik Heks Blond is een mooie elegante pruik die natuurlijk ook voor andere doeleinde gebruikt kan worden dan alleen om je heksen kostuum compleet te maken, ook... Lees meer

623585
Neem contact op voor de levertijd
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Heks Blond is een mooie elegante pruik die natuurlijk ook voor andere doeleinde gebruikt kan worden dan alleen om je heksen kostuum compleet te maken, ook voor vele ander thema's is deze pruik geschikt. Deze pruik is mooi blond van kleur en heeft stijl haar en dankzij de rekbare kap pas bijna iedereen deze mooie Pruik Heks Blond.

Productspecificaties: Pruik Heks Blond

  • Materiaal: synthetische pruik
  • Maat; one size
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Kleur: blond extra lang vallend

Een lange heksen pruik blond

Voor de dames hebben we een pruik in ons assortiment waarmee in een handomdraai een lekker vlot heks achtige kapsel op je hoofd zit. De Pruik Heks Blond is combineren met een heksen jurk of Halloween outfit.

Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm zoals de Pruik Heks Blond.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.