Heksenhoed Lynn

Heksenhoed Lynn

Dames heksenhoed voor volwassenen kopen? Ga Direct naar onze online site en profiteer van de goedkope aanbiedingen uit de heksenhoeden assortiment. Beki... Lees meer

621615
€4,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames heksenhoed voor volwassenen kopen? Ga Direct naar onze online site en profiteer van de goedkope aanbiedingen uit de heksenhoeden assortiment. Bekijk de aanbieding zwarte heksenhoed Lynn in de maat one size van 100% polyester.

Zwarte mooi afkledende heksen puntmuts met gesp  zou jij die ook willen dragen, waar alleen een lange heksen neus ontbreekt. Kies jij voor deze bekende heksenmuts uit de collectie van PartyCorner. Deze goedkopen zwarte heksenhoed Lynn mag je niet vergeten en zal jouw heksen jurk compleet maken.

Ga jij deze zwarte heksenhoed online kopen? of kom eens naar onze prachtige nieuwe winkel in Zaandam en koop je daar de Zwarte Heksenhoed Lynn.

Productspecificaties: Zwarte Heksenhoed Lynn

  • Stof: nylon
  • Metalen gesp
  • Maat: One size maat 57
  • Kleur: zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder

Zwarte heksenhoed voor volwassenen

Luxe zwarte Heksenhoed goud kleurige glimmende gesp is voor volwassenen gemaakt als model heksen puntmuts met een luxe uitstraling. Deze Heksenhoed glimmende gesp is in het zwart leverbaar en heeft een velours de panne achtige look (gemaakt van nylon). Ook hebben wij dit model heksen hoed met een glimmende gesp in andere kleuren bestemd voor de jonge heksen onder ons (kinder maten).

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.