Piraten pistool Gibbons

Piraten pistool Gibbons

Op zoek naar een Piraten pistool voor bij een echt luxe piraat kostuum. Of ben jij misschien op zoek naar de bij passende wapens om jouw piraten pak compleet te... Lees meer

619796
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een Piraten pistool voor bij een echt luxe piraat kostuum. Of ben jij misschien op zoek naar de bij passende wapens om jouw piraten pak compleet te maken het echt lijkende Piraten pistool Gibbons is een accessoire waarmee je iedereen onder schot kan houden zodat jij in je piraten pak het overduidelijk voor het zeggen zal houden.

Piraten pistool

Productspecificatie: 

  • Kleur:zie foto
  • Leverbaar binnen 1-3 werkdagen
  • Maat:(35 cm)
  • Materiaal:pvc
  • Bestaat uit:speelgoed pistool

Speelgoed piraten pistool

Speelgoed piraten pistool in onze collectie van Piraten pistolen en musketten zal je een indruk geven over een deel van de piraten wapens waaruit je kan kiezen om uw vertolking van een Piraat kan creëren. We hebben replica's van zowel Piraten pistool Gibbons als Jack Sparrow musket uit de Pirates of the Caribbean , evenals een meer traditionele Piraten pistolen en alle andere varianten die binnen onze collectie aanwezig zijn .Onze Piraten artikelen zal je een idee geven waaruit je een keus kan maken voor je vertolking van een Piraten outfit .

Piraten pistool kopen

Een piraten pistool kopen om op zoek te gaan naar een avontuur op volle zee, Als u op zoek bent naar een leuk karakter met bepaalde uitstraling waarmee een een beetje zeerover kan imiteren , onze piraten kostuums aangevuld met het Piraten pistool Gibbons om je te verkleden als piraat is een goede keuze .

De Piraten verhalen zijn grotendeels gevestigd in een ander tijdperk in de dagen die al lang vervlogen zijn Het is gemakkelijk om de typische van oorsprong geromantiseerd karakters in de filmen over piraten en piraterij van vandaag de dag te kopiëren . Jack sparrow zwart baard en zijn piraten pistool heeft met zijn fantastische filmrol menige man vrouw en kinderen de inspiratie opgedaan voor de piraten kostuum en thema party,s

Bij Partycorner.nl vindt u naast deze Piraten pistool een uitgebreide collectie Piraten versiering, Piraten hoeden, Piraten kleding en veel meer kijk snel naar ons andere producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.