Papieren servetten Mexicaanse design

Papieren servetten Mexicaanse design

Papieren servetten Mexicaanse design kopen! Je kunt bij ons terecht voor  Mexicaanse thema, versiering en Mexicaanse kleding zoals een poncho en huipils en natu... Lees meer

1971914
€2,50 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Papieren servetten Mexicaanse design kopen! Je kunt bij ons terecht voor  Mexicaanse thema, versiering en Mexicaanse kleding zoals een poncho en huipils en natuurlijk de Mexicaanse sombrero is niet weg te denken bij de Mexicaanse party decoratie en zelfs een heel Mexicaanse fiesta wegwerp tafel aankleding van uw feest zoals hierboven aangegeven, een compleet wegwerp servies. Deze hebben wij allemaal geheel in Mexicaanse design van pepers en de bekende sombrero thema.

 Papieren servetten Mexicaanse design kopen om te combineren met de tafel decoratie serie set

Neem gerust een kijkje door onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar. Je maakt direct een keuze uit onze Papieren servetten Mexicaanse design.

Product specificatie Papieren servetten Mexicaanse design

  • Kleuren : rood, geel,  groen
  • Grootte : 33 x33 cm
  • Tissue 2 laags papier
  • Aantal  :  12 stuks

Papieren servetten Mexicaanse design bij de Mexicaanse thema decoratie

Wij proberen bij elk thema of speciale gelegenheid de papieren servetten in te kopen. Hierbij gaan wij wederom voor de kwaliteit en kiezen daarom wel voor de servet bestaande uit minimaal 2 laag damast tissue papier die geweldig zijn bij de aankleding van je thema servies of als aankleding bij het uitdelen van mango, banaan, ananas, guave en papaja hapjes. Deze papieren servetten Mexicaanse design zijn heel mooi te combineren met dezelfde bordjes. Heel feestelijk om op je tafel te presenteren en eigenlijk zonden om je handen er mee schoon te maken,De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.