Mexicaanse Cocktailprikkers Fiesta

Mexicaanse Cocktailprikkers Fiesta

Mexicaanse design Cocktailprikkers kopen! Je kunt bij ons terecht voor Mexicaanse thema, versiering en Mexicaanse kleding zoals een poncho en huipils en natuurl... Lees meer

1972756
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mexicaanse design Cocktailprikkers kopen! Je kunt bij ons terecht voor Mexicaanse thema, versiering en Mexicaanse kleding zoals een poncho en huipils en natuurlijk de Mexicaanse sombrero is niet weg te denken bij de Mexicaanse party decoratie en zelfs een heel Mexicaanse fiesta wegwerp tafel aankleding, een compleet wegwerp servies. Deze houten Cocktailprikkers hebben wij allemaal geheel in Mexicaanse design van de bekende Samba, pepers, sombrero, cactus afbeeldingen.

Mexicaanse Cocktailprikkers kopen om te combineren met de tafel decoratie serie set

Ga snel de goedkope Mexicaanse Cocktailprikkers kopen in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar. Je maakt direct je keus uit onze Cocktailprikkers de Mexicaanse Cocktailprikkers van het wegwerp servies.

Product specificatie Mexicaanse Cocktailprikkers

  • Kleuren : rood, geel, groen
  • Samba, pepers, sombrero, cactus
  • Grootte : 9 cm
  • Aantal : 12 stuks

Goedkope Mexicaanse Cocktailprikkers kopen bij de Mexicaanse thema tafel decoratie

Wij proberen bij elk thema of speciale gelegenheid de in te kopen. Hierbij gaan wij wederom voor de kwaliteit en kiezen daarom wel voor de Mexicaanse design houten Cocktailprikkers die geweldig zijn bij de aankleding van je thema servies of als aankleding bij het uitdelen van typische vers fruit van Mexico  mango, banaan, ananas, guave en papaja hapjes. Deze Mexicaanse Cocktailprikkers zijn heel mooi te combineren met dezelfde bordjes. Heel feestelijk om op je hapjes op tafel te presenteren en  je handen er mee schoon te houden,

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.