Oogmasker Gabriella zwart kleurig

Oogmasker Gabriella zwart kleurig

Het Oogmasker Gabriella zwart kleurig is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit Oogmasker Gabriella zwart kleurig wat ook nog in ... Lees meer

51675320
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Oogmasker Gabriella zwart kleurig is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit Oogmasker Gabriella zwart kleurig wat ook nog in 3 andere kleuren bestelbaar is wordt dit een uitstekende koop.

Het is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige goud kleurige details Dit zwart gekleurde oogmasker is in zijn totale afwerking spectaculair.

De gehele omtrek van dit Oogmasker gabriella zwart kleurig is tevens met goud kleurige sierrand afgewerkt.

De basis van het oogmasker zwart met decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse goud kleurige details aangebracht. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker zwart is tevens met goudkleurig sierrand afgewerkt.

Dames Oogmasker Gabriella zwart kleurig

Het Oogmasker Gabriella zwart kleurig is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Product informatie: Oogmasker Gabriella zwart kleurig

    Materiaal: kunststof met zwart kleurig band
    Kleur: zwart met goud kleurige details
    Maat: one size fits most
    Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Bestel bij PartyCorner dit Oogmasker Gabriella zwart kleurig ook wel Venetiaanse oogmasker Gabriëlla genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant Venetiaanse oogmaskers met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het oogmasker Gabriella zwart.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.