Hippie laarzen zwart voor kinderen

Hippie laarzen zwart voor kinderen

Bij een themafeest in de stijl van de jaren zeventig zullen deze neon Hippie laarzen zwart voor kinderen. Deze zwarte kinder laarzen gogo zullen een opschudding... Lees meer

36095210
€26,25 € 17,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een themafeest in de stijl van de jaren zeventig zullen deze neon Hippie laarzen zwart voor kinderen. Deze zwarte kinder laarzen gogo zullen een opschudding veroorzaken. Menige vrouw zal met een jaloerse blik naar deze in kleine maten hippie laarsjes zwart kijken. Super geschikt voor zwart themafeest of carnaval, De geweldige pasvorm van een hoog van model met ronde neus en een hak hoogte 4 cm. Natuurlijk, we hebben deze lak laarzen zwart ook in grote in grotere maten voor oudere zussen, moeders en tantes. bestel snel ook deze hippie laarzen zwart voor volwassenen tegelijk met de hippie laarzen zwart voor kinderen.

Productspecificaties: Retro lak laarzen zwart voor kinderen

  • Model: hoog style van model met ronde neus
  • Materiaal: vinyl imitatie
  • Kleur: zwart
  • Hak hoogte 4 cm
  • Gemaakt van: kunststof

Ook jouw jongedame houdt van de zwarte laarzen uit de jaren '70 en wil haar jaren seventies outfit graag stijlen maar dan wel met de zwarte hippie laarzen. Dan is deze laars een must voor een authentieke jaren '70 fan. The Seventies retro laarzen voor meisjes in de glimmende zwarte kleur zijn gemaakt in de gedaante van de flower power laarzen in een sensationele zwarte stretch stof. De laarzen hebben een 4 cm hoge hak en zijn zijdelings voorzien van een rits.Koop deze hippie laarzen online of ze op in Zaandam deze hippie laarzen zwart voor kinderen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.