Oogmasker Gabriella goudkleurig

Oogmasker Gabriella goudkleurig

Het Gabriella goudkleurige oogmasker is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit oogmasker Gabriella goud kleurig dat ook nog in 3 ... Lees meer

51636314
€3,75 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Gabriella goudkleurige oogmasker is op het eerste gezicht een gewoon oogmasker maar door de prijs van dit oogmasker Gabriella goud kleurig dat ook nog in 3 andere kleuren bestelbaar is maakt dit een uitstekende koop.

Het is een goedkoop Venetiaans oogmasker met prachtige goud kleurige details Dit gouden gekleurde oogmasker is in zijn totale afwerking spectaculair.

De gehele omtrek van dit oogmasker Gabriella goudkleurig is tevens met goudkleurige versiering afgewerkt.

De basis van het oogmasker goud met decoratie is oogverblindend. Aan de buitenkant van het masker zijn in de vorm van sierlijke krullen typisch Italiaanse goud kleurige details aangebracht.

Dames Oogmasker Gabriella goudkleurig

Het oogmasker Gabriella goudkleurig is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Product informatie: Oogmasker Gabriella goudkleurig

  • Materiaal: kunststof met goudkleurig band
  • Kleur: goud met details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Bestel bij PartyCorner dit Oogmasker Gabriella goudkleurig ook wel Venetiaanse oogmasker Gabriëlla genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant gouden Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het oogmasker Gabriella goud.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.