Retro laarzen goud

Retro laarzen goud

Ben jij er klaar voor om naar de jaren 60 te gaan? Retro laarzen goud kleurig zorgt daarvoor. Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Retro laarzen goud... Lees meer

2768373
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€52,50 € 39,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij er klaar voor om naar de jaren 60 te gaan? Retro laarzen goud kleurig zorgt daarvoor. Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Retro laarzen goud zijn gouden laarzen die gemaakt zijn van namaak leer in de kleur goud laklaag met een mooie glans! Voor een disco party zijn de Retro laarzen goud helemaal geweldig!. Hierdoor zal jij zeker positief opvallen tussen de menigte. De hakken zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 41. Maak jij je disco outfit af met de goudkleurige disco laarzen?

Retro laarzen goud

productspecificaties:

  • Kleur:goud 
  • Materiaal:100% kunststof
  • Maat:37 t/m 45
  • blokhak 10cm hoog
  • Leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen

Dames retro  laarzen goud kleurig ook wel Hippie laarzen genoemd

PartyCorner heeft de dames retro  laarzen goud kleurig ook wel Hippie laarzen genoemd in vele kleuren en maten en in diversen hak hoogtes. Bekijk snel de gehele collectie op de website of bezoek onze winkel te Zaandam. Wees er snel bij want voor je het weet zijn ze op.

Bij een grote afname van Retro laarzen goud krijg jij van ons een groeps korting, perfect voor als jij met een groep vriendinnen in dezelfde stijl wilt rondlopen.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.