Nonnenpak

Nonnenpak

Nonnenpak is een net wat andere nonnen kostuum. door zijn klassieke model krijgt het een sexy uitstraling! helaas is nonnenpak alleen bestelbaar in de maat Medi... Lees meer

2772908
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nonnenpak is een net wat andere nonnen kostuum. door zijn klassieke model krijgt het een sexy uitstraling! helaas is nonnenpak alleen bestelbaar in de maat Medium. de jurk is voorzien van een nonnenkap wat het tot een compleet religie kostuum maakt.

Bij een grote afname van nonnenpak krijgt u van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als jij met een groep vrouwen verkleed wilt gaan in hetzelfde stijl.

Nonnenpak productspecificaties:
  • Kleur: zwart
  • Materiaal:100% polyester
  • Maat:M
  • Bestaat uit: jurk en nonnenkap
  • Leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen

 Nonnenpak als een Carnavals kostuum

Nonnenpak als een Carnavals kostuum dat ideaal is voor tijdens Carnaval of een ander verkleed feest! Dit nonnen jurk kunt u online bestellen via onze webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering van 1 tot 3 dagen PartyCorner is één van de oudste bestaande online feestwinkel van Nederland.
Wilt u de gehele collectie van religie kleding life bekijken kom dan eens naar onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.