Musketier pak D'Artagnan

Musketier pak D'Artagnan

De aantrekkingskracht van de Musketiers zal bij ieder van ons bij blijven. De roep van één voor allen en allen voor één zal bij ieder van ons in het geheugen ge... Lees meer

5584047
€29,50 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De aantrekkingskracht van de Musketiers zal bij ieder van ons bij blijven. De roep van één voor allen en allen voor één zal bij ieder van ons in het geheugen gegrift zijn. Met dit prachtige pak zal jij je als de avonturier uit de film D'Artagnan voelen.

Musketier pak

Onze Musketier pak bestaat uit een cape, shirt en broek. Dit pak is gemaakt van puur katoen fluweel. Het gouden kruis aan de voorkant van de cape is een verplichting bij de Konings gezinde musketiers en heeft een extra rijke uitstraling. De open gelaten sleuven in de cape biedt de Musketier grote bewegingsvrijheid.cape en broek: 100% Katoen, blouse: 100% polyester Het zwaard en de beenkappen van de Musketiers zijn apart bestelbaar in onze site.

De drie musketiers pakken

Wanneer jij de drie musketiers of meerdere musketiers gaat bestellen, geven wij het zwaard gratis weg. Jullie als een vriendengroep zullen geheel de aandacht vestigen op het thema kleding wat het indrukwekkende Musketiers pak is.

Musketier kostuum

Het Musketier kostuum  uit het verhaal van de drie musketiers, wat meerdere malen verfilmd is geweest, hebben wij opgenomen in onze collectie. Het eerste Musketier kostuum van de gelijknamige musketiers dateert uit de vorige eeuw. De kleding van de drie musketiers uit 2011 van Paul Anderson is een inspiratie bron geweest om dit musketiers kostuum te laten ontwerpen en blijven op te nemen in de Partycorner groep.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.