Multicolor afro pruik

Multicolor afro pruik

Deze Multicolor afro pruik is de kleurrijkste pruik in ons assortiment, met zijn mooie volle regenboog kleuren valt deze pruik gegarandeerd op. Onze Multicolor ... Lees meer

623534
€10,50 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Multicolor afro pruik is de kleurrijkste pruik in ons assortiment, met zijn mooie volle regenboog kleuren valt deze pruik gegarandeerd op. Onze Multicolor afro pruik is een geweldige aanvulling op bijvoorbeeld uw hippie outfit of pimp kleding.

Productspecificaties: Multicolor afro pruik

  • Maat: One zise fits all
  • Materiaal: vol synthetisch.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, verstikkingsgevaar.
  • Aanbevolen leeftijd: 14 of ouder

Multicolor afro pruik kopen

Wil jij ook een super outfit voor jou speciale disco avond? Dan kun jij de Multicolor afro pruik kopen bij PartyCorner en combineren met allerlei andere accessoires die ook op onze webshop verkrijgbaar zijn in verschillende thema's. Met de Multicolor afro pruik heb je al een veelzijdige accessoire die je vaker kunt gebruiken voor diverse thema's.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.