Middeleeuwse kostuum

Middeleeuwse kostuum

Middeleeuwse kostuum kopen? PartyCorner biedt een breed scala van cosplay voor middeleeuwse ridder feesten. Bestel online het Middeleeuwse kostuum voor het roll... Lees meer

15804546
€25,50 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Middeleeuwse kostuum kopen? PartyCorner biedt een breed scala van cosplay voor middeleeuwse ridder feesten. Bestel online het Middeleeuwse kostuum voor het rollenspel uit het verleden van middeleeuwse markten, kasteelheren en jonkvrouwen. Bekijk de cosplay ridder voor volwassenen en kinderen en maak een keus uit onze prachtige middeleeuwse kostuums.

Productspecificatie Middeleeuwse kostuum:
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: polyester
  • Maat: 52/54
  • Exclusief: zwaard

Middeleeuwse kostuum kopen

Halloween staat binnenkort weer voor de deur. In deze maand staan alle griezels weer op uit hun graf om de mensheid de stuipen op het lijf te jagen. Middeleeuwse kostuum is een heren kostuum. Maak je look compleet door met onze schmink een zombie gezicht op te zetten. Middeleeuwse kostuum bestel je online bij PartyCorner of je komt langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.