luxe Vampire Queen Kinderkostuum

luxe Vampire Queen Kinderkostuum

In dit luxe Vampire Queen Kinderkostuum ben jij het nieuwe koningin in het sprookjesbos. Waarom trek jij dit luxe Vampire Queen aan tijdens halloween of sprookj... Lees meer

33923795
Neem contact op voor de levertijd
€26,50 € 22,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In dit luxe Vampire Queen Kinderkostuum ben jij het nieuwe koningin in het sprookjesbos. Waarom trek jij dit luxe Vampire Queen aan tijdens halloween of sprookjes thema feest dan krijgen je gasten een voorproefje van het luxe leven van adel.

Met onze luxe Vampire Queen Kinderkostuum is deze prachtige middeleeuwse fluwelen jurk met de betoverende opstaande kraag en elegante pofmouwen het perfecte kinderkostuum. Dit fantastische vampier kostuum wordt geleverd met een zwarte choker met robijn-gekleurde edelsteen om je als koningin te laten kijken.

luxe Vampire Queen Kinderkostuum

productspecificaties:

  • Gemaakt van:velours de panne
  • Kleur:rood met zwart
  • Maat 4-6 jaar  
  • Accessoires:schoenen zijn apart bestelbaar

luxe Vampire Queen Kinderkostuum als Vampier koningin kinderkostuum

Meer over  Vampier koningin kinderkostuum: Ze is klaar om bediend te worden deze koningin van de nacht met dit vampieren kostuum voor kleine dames aan. De lange zwarte jurk heeft een gestructureerde rode centrum paneel en een aangrenzende opstaande kraag. De pof mouwen zijn voorzien van rood en zwarte stofdie aan het eind wijd uitlopen. De zwarte ketting is voorzien van een rode edelsteen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.