Dracula jurk

Dracula jurk

Dracula jurk met capuchon wordt jij een Miss Dracula... Verander jij in een vampier in de nacht? Dracula jurk is geschikt voor elke thema, carnaval, vrijgezelle... Lees meer

1143565
Neem contact op voor de levertijd
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dracula jurk met capuchon wordt jij een Miss Dracula... Verander jij in een vampier in de nacht? Dracula jurk is geschikt voor elke thema, carnaval, vrijgezellen, verkleed of Halloween feestje.
Het kostuum is zowel klassiek als modern wegens de uitlijningen van het kostuum. Combineer Dracula jurk met Dracula bijtwond en wat nepbloed om angstaanjagend maar modieus over te komen bij je mede gasten. 

Productspecificaties: Dracula jurk

  • Bestaat uit:zwarte jurk met zeer wijde mouwen
  • Maat:M
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Zwart met rood
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Dracula accessoires

Dracula jurk is ook in 4/6 - 7/9 en 10/12 maten leverbaar onder de naam Vampier kostuum kind wil jij dus samen als duo gekleed gaan kies dan voor deze Dracula jurk. PartyCorner verkoopt ook Dracula  en vampier bijtwonden waarmee het lijkt alsof je echt in je nek bent gebeten door een vampier. Jaag mensen de stuipen op het lijft en combineer het met wat nep bloed, ook verkrijgbaar bij PartyCorner!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.