Lampionnen Mexicaanse Fiesta 2 stuks (16cm.)

Lampionnen Mexicaanse Fiesta 2 stuks (16cm.)

1x2 Lampionnen Mexicaanse Fiesta is 16cm., gemaakt van papier en verkrijgbaar in 2 kleuren, groen en geel. Opzoek naar een kleurrijke lampion? Bij ons vindt u h... Lees meer

1971734
€5,25 € 4,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x2 Lampionnen Mexicaanse Fiesta is 16cm., gemaakt van papier en verkrijgbaar in 2 kleuren, groen en geel.

Opzoek naar een kleurrijke lampion? Bij ons vindt u het allemaal! 

Hola y bienvenidos! Hello en welkom!

Met een extra vleugje Mexciaanse design op deze Lampionnen Mexicaanse Fiesta kan het feest niet meer stuk.

Koop Mexicaanse Fiesta feestartikelen van de hoogste kwaliteit vanaf de grootste on-line feestwinkel. Mexico Decoratie, van Mexicaanse Maracas tot Mexicaanse cocktailprikkers!

Zin in een feest of evenement maar nog geen idee over de opmaak? Wij hebben alle feestartikelen in huis die u nodig heeft voor een te gekke Mexicaanse Fiesta!

Online bestellen via onze website Partycorner.nl betekend dat wij uw pakket veilig aan huis leveren, indien op voorraad.

Laat u verassen en neem een kijkje in het gehele assortiment op onze website Partycorner.nl

Is dit pakket niet naar uw wens wegens verschillende redenen?

Geen probleem, Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze binnen 7 dagen te retouneren. Uiteraard zijn wij bereid om uitzonderingen te maken in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Lampionnen Mexicaanse Fiesta kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.


Lampionnen Mexicaanse Fiesta besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.