Kunststof slinger Wit - brandvertragend

Kunststof slinger Wit - brandvertragend

Binnenkort een groot feest of evenement? Dan moet brandveiligheid u wel aanspreken als het gaat om versiering van uw feest. PartyCorner heeft een aantal brandve... Lees meer

6694706
Neem contact op voor de levertijd
€21,00 € 13,66 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Binnenkort een groot feest of evenement? Dan moet brandveiligheid u wel aanspreken als het gaat om versiering van uw feest. PartyCorner heeft een aantal brandvertragende slingers in het assortiment zoals kunststof slinger wit.

Kunststof slinger Wit brandvertragend

Deze brandvertragende slinger is gemaakt van PVC hierdoor is de slinger tevens geschikt om zowel binnen als buiten te hangen. Met zijn lengte van 10 meter is deze slinger ideaal voor het versieren van grote zalen of buiten evenementen.

productspecificatie
  • Lengte: 10 meter
  • Kleur: Wit glimmend
  • Materiaal: PVC
  • Brandvertragend

Brandvertragende versiering

Al onze brandvertragende versieringen zijn gecertificeerd, en geschikt voor openbare gelegenheden waar brandvertragende versiering verplicht is.

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer versieringen en feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.