Kunststof slinger Oranje - brandvertragend

Kunststof slinger Oranje - brandvertragend

Binnenkort een groot feest of evenement? Dan moet brandveiligheid u wel aanspreken als het gaat om versiering van uw feest. PartyCorner heeft een aantal brandve... Lees meer

1429393
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€21,00 € 13,66 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Binnenkort een groot feest of evenement? Dan moet brandveiligheid u wel aanspreken als het gaat om versiering van uw feest. PartyCorner heeft een aantal brandvertragende slingers in het assortiment zoals kunststof slinger oranje.

Kunststof slinger Oranje brandvertragend

Deze brandvertragende slinger is gemaakt van P.V.C. slinger brandvertragend is de slinger tevens geschikt om zowel binnen als buiten te hangen. Met zijn lengte van 10 meter is deze slinger ideaal voor het versieren van grote zalen of buiten evenementen.
productspecificatie
  • Lengte: 10 meter
  • Kleur: Oranje glimmend
  • Materiaal: PVC
  • Brandvertragend

Brandvertragende versiering

Al onze brandvertragende versieringen zijn gecertificeerd, en geschikt voor openbare gelegenheden waar brandvertragende versiering verplicht is.

Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer versieringen en feestartikelen. Zeker de moeite waard!

WK en EK slinger oranje

Kunststof slinger Oranje is ook leuk voor een voetbalfeest zoals het WK en EK voetbal. Met deze prachtige slinger, versier je zo de hele buurt geheel in de oranje kleur. Maak de buurt WK of EK klaar met onze leuke versieringen zoals deze WK en EK slinger oranje.

Koningsdag slinger

Ook hebben wij een groot assortiment aan Koningsdag versieringen waaronder ook onze leuke Koningsdag slinger dat van metallic gemaakt is. De oranje kleur past helemaal bij deze bijzondere dag. Versier je huis van binnen en buiten met de Koningsdag slinger in de kleur oranje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.