Kunstof vlaggenlijn Camouflage

Kunstof vlaggenlijn Camouflage

Bij een geweldig feest kunnen de slingers absoluut niet ontbreken. Vlaggenlijn leger camouflage heeft een afmeting van 30 x 25 centimeter en is 6 meter lang. De... Lees meer

6940952
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een geweldig feest kunnen de slingers absoluut niet ontbreken. Vlaggenlijn leger camouflage heeft een afmeting van 30 x 25 centimeter en is 6 meter lang.

Deze puntslinger is in de leger kleuren bruin en groen leverbaar, en heeft duidelijke bedrukkingen. Natuurlijk heeft Partycorner nog veel meer decoratie slingers en ballonnen voor een perfect feestje.

Productspecificaties Kunstof vlaggenlijn Camouflage
  • Lengte: 600 cm
  • Afmeting vlaggen: 30x25 cm
  • Aantal:baners op 6 meter 14st
  • Kleur: leger groen
  • Enkelzijdig bedrukt
  • Materiaal: Kunststof (PE)

De Leger camouflage slinger is van plastic gemaakt. Dit maakt de slinger geschikt voor buiten gebruik, zo kun je de tuin of balkon mooi versieren om aan te kondigen dat jij de jarige bent en je verjaardag gaat vieren in de geweldige leger thema.

Zorg voor een onvergetelijke dag door onze speciale assortiment aan leger artikelen te bestellen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.