Krankzinnige Clown

Krankzinnige Clown

Iedereen wel weet dat gekte en ondeugendheid om kan slaan in waanzin. Vandaar dat de clown ook tot de verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld dit krankzinnige cl... Lees meer

16388368
€27,50 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Iedereen wel weet dat gekte en ondeugendheid om kan slaan in waanzin. Vandaar dat de clown ook tot de verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld dit krankzinnige clown's kostuum, het is ideaal om die gekte en ondeugendheid te uiten. Verkleed in dit bijzondere kostuum gecombineerd met een pruik en geschminkt gezicht ben je op de goede weg om een waanzinnige clown gestalte te geven.

Kostuum 'Krankzinnige clown' is geproduceerd van hoge kwaliteit materialen en bestaat uit een broek en shirt. Accessoires zoals schoenen, pruiken, clown's neus en schmink zijn apart te bestellen.

Product specificaties Krankzinnige Clown

  • Bestaat uit: shirt en broek
  • Maat indicatie:M 48/50 en L (52-54)
  • Kleur: zoals op de foto
  • Materiaal: 100% polyester

Krankzinnige Clown's kostuum kopen

Horror Clown's kostuum kopen want voor je het weet staat de griezelige periode van het jaar weer voor de deur. Tijdens Halloween wil jij er natuurlijk spectaculair uitzien en zo duister mogelijk. nodig hebben tijdens Halloween. Bestel de krankzinnige Clown kostuum online of kom het Horror Clown's kostuum kopen in onze winkel in Zaandam.

Ben je op zoek naar een ander Clown's kostuum of accessoire? PartyCorner heeft diverse soorten vaak uit voorraad leverbaar. Kijk hier voor meer Clown's kostuums en accessoires.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.