Halloween hamer online kopen

Halloween hamer online kopen

Echt lijkende Halloween hamer van schuimrubber foam lijkt op echt gereedschap. wil jij de Halloween hamer kopen zodat je deze Halloween hammer in het hoenderhok... Lees meer

53504063
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Echt lijkende Halloween hamer van schuimrubber foam lijkt op echt gereedschap. wil jij de Halloween hamer kopen zodat je deze Halloween hammer in het hoenderhok gooien kan, of met deze hammer van foam iemand op de kast jagen. Dit nep wapen kan dan ook niet als gereedschap gebruikt worden.

Pers bericht: Een 21-jarige man uit Zaandam is woensdagavond belaagd door een zogenoemde ‘horrorclown’. De clown zou hem hebben aangevallen met een hamer.

Heb jij een leuke Halloween outfit maar is die nog niet helemaal compleet? Bij PartyCorner hebben wij nu de leukste Nep wapens. Zo gek je maar kunt bedenken bijvoorbeeld hammers, bijlen of knuppels. Maak gauw jouw outfit compleet en bestel soon nep wapen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Productspecificatie: Halloween hamer

  •      Materiaal: schuimrubber, foam
  •      Maat: 60+ cm
  •      Kleur: zoals op foto
  •      Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Nep Halloween hamer online kopen.

Door gezamenlijk de knuppel in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat de nep Halloween hamer door kinderarbeid wordt gemaakt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.