Horror Pierrot clown kostuum

Horror Pierrot clown kostuum

Dit horror Pierrot clown kostuum bestaat uit een jumpsuit en een kraag. Deze jumpsuit in de kleuren zwart en wit van deze kwaadaardige nar heeft een rits aan de... Lees meer

35566661
€23,95 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit horror Pierrot clown kostuum bestaat uit een jumpsuit en een kraag. Deze jumpsuit in de kleuren zwart en wit van deze kwaadaardige nar heeft een rits aan de achterzijde. De mouwen zijn bij de handen voorzien elastiek zodat deze op zijn plaats blijven. Ook de uiteinden van de  broekspijpen zijn van elastiek voorzien. De kraag is van een zwarte stof afgebiesd met grijze kleur band en bevestigd met een koordje in de nek.  De handschoenen zijn zwart en rood en apart bestelbaar. Het voordeel van dit horror Pierrot clown kostuum is dat deze overall gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Productspecificatie: horror pierrot clown kostuum

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk polyester
  • Model: jumpsuit
  • Maat: 48/50 en 52/54
  • Kleur: wit, zwart zoals op foto
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Bijl, handschoenen en sokken zijn apart bestelbaar

Waar kan ik een clown overall kopen

Bij PartyCorner vindt je diverse soorten clown overalls ook wel jumpsuits genoemd. Bijna iedereen weet wel dat gekte en ondeugendheid om kunnen slaan in waanzin. Vandaar dat de clown ook tot ieders verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld dit mimiek clown kostuum , het is ideaal om die gekte en ondeugendheid te uiten. Verkleed in dit bijzondere kostuum gecombineerd met een masker ben je op de goede weg om een horror Mimiek clown gestalte te geven. Kijk online bij PartyCorner voor een uitgebreide collectie aan horror kostuums en accessoires. Ook kun je gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze collectie te bewonderen en een clown overall te kopen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.