Hoge hoed grafdelver

Hoge hoed grafdelver

Bruine hoge hoed grafdelver is voorzien van gehavende bruine linnen stof in het model schoorsteen in de kleur bruin, wat iets extra's geeft aan de hoge hoed. De... Lees meer

53076257
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bruine hoge hoed grafdelver is voorzien van gehavende bruine linnen stof in het model schoorsteen in de kleur bruin, wat iets extra's geeft aan de hoge hoed. Deze  bruine heren dodenbegraver hoed is geschikt voor een Halloween, horror of andere thema feest. Met de heren grafdelver hoed pas jij precies bij zombies en geesten en straal jij griezeligheid uit.

Productspecificatie: hoge hoed grafdelver

  • Stof: linnen
  • Maat: One size
  • Kleur: Weergeven op de afbeelding
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Bruine hoge hoed grafdelver en andere Griezel accessoires in diversen kleuren

Wij van PartyCorner verkopen ook bijpassende Griezel kleding en accessoires voor de bruine hoge hoed grafdelver en wat al niet meer in onze Halloween collectie 2017.

In de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze Halloween bruine heren grafdragers hoed  kopen kan om een huiveringwekkende look te krijgen.

Indien u twijfelt over de bruine heren grafdragers hoed staan wij u graag te hulp via de chat/telefoon of email.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.