Hoed 'Bride to be' met sluier

Hoed 'Bride to be' met sluier

Dames Hoed ‘Bride to be’ met sluier is one size en leuk om op te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Deze dames hoed is erg origineel doordat er een sluier aan ... Lees meer

72497888
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Hoed ‘Bride to be’ met sluier is one size en leuk om op te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Deze dames hoed is erg origineel doordat er een sluier aan zit. Waardoor de hoed ook een beetje de uitstraling heeft dat het te maken heeft met trouwen. Want bijna elke bruid heeft een mooie sluier op tijdens de ceremonie. De Hoed 'Bride to be' met sluier bestaat uit kunststof.

Hoed 'Bride to be' met sluier Productspecificatie

  • Productspecificatie
  • Kleur: roze met wit
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit: hoge hoed met sluier

Hoed 'Bride to be' met sluier voor een gezellig vrijgezellenfeest

De Hoed ‘Bride to be’ met sluier voor een gezellig vrijgezellenfeest heeft een mooie witte kleur met roze band en een roze hartje waardoor de hoed ook iets van liefde uitstraalt. Dus ben jij van plan om te gaan trouwen maar geef je eerst nog een vrijgezellen feest? Dan is de Hoed ‘Bride to be’ met sluier zeker iets voor jou! Koop hem zeker in onze winkel of online. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.