Hashtag folie ballon goud

Hashtag folie ballon goud

Hashtag folie ballon goud online kopen! Of komt u deze Gouden letters ballon # in onze winkel in Zaandam kopen. Met helium gevuld of om zelf op te blazen. Alle ... Lees meer

49341428
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hashtag folie ballon goud online kopen! Of komt u deze Gouden letters ballon # in onze winkel in Zaandam kopen. Met helium gevuld of om zelf op te blazen. Alle alfabet letters en cijfers van 40 inch zijn door hun grootte als beste getest. De goud kleurige folie letter ballon gevuld met helium heeft onder normale condities binnenshuis ongeveer 6/8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat de temperatuur van invloed is.

Hashtag folie ballon goud.

De Hashtag folie ballon goud online bestellen. Wij van PartyCorner kunnen een verjaardag ballon laten bezorgen of het nu om een gouden letters ballonnen voor een naam gaat of om andere cijfers en letters bezorgen vandaag voor 20.00 uur in de regio Amsterdam of omgeving. Alleen een folie ballon versturen naar buitenland duurt wat langer naar gelang welk land het moet worden verstuurd.

Gouden Hashtag folie ballon kopen.

Een Hashtag folie ballon goud, de Hashtag kan voor van alles gebruikt worden hebben jij en wat vrienden bijvoorbeeld een stop woordje dat jullie altijd gebruiken laat dat woord terug zien in ballonnen als een leuke verassing
#Surprise.

Hashtag folie ballon goud per post.

Hashtag folie ballon goud per post te duur?. Wij hebben een speciaal tarief en het ballon versturen goedkoop gemaakt. Wil jij een helium ballon versturen per post kies dan voor kwaliteit en prijs. De als beste geteste folie ballon letters en folie ballon cijfers van PartyCorner zijn voor veel gelegenheden zeer geschikt.

Productinformatie: Hashtag folie ballon goud

    Materiaal: hoogwaardig folie
    Voorzien van: een heel dun plastic laagje
    Kleur: zilver of goud
    Lengte: 103 cm
    Te vullen met: helium of lucht
    Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

LET OP: Gouden letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de Hashtag folie ballon goud vast zodat deze niet weg kan vliegen.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.