Vraagteken folie ballon goud

Vraagteken folie ballon goud

Vraagteken folie ballon goud online kopen! ook wel als het ? ballon aangeduid. Of komt u deze Gouden letters ballon  in onze winkel in Zaandam kopen. Met helium... Lees meer

49341455
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vraagteken folie ballon goud online kopen! ook wel als het ? ballon aangeduid. Of komt u deze Gouden letters ballon  in onze winkel in Zaandam kopen. Met helium gevuld of om zelf op te blazen. Alle alfabet letters en cijfers van 40 inch zijn door hun grootte als beste getest. De goud kleurige folie ? ballon gevuld met helium heeft onder normale condities binnenshuis ongeveer 6/8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat de temperatuur van invloed is.

Vraagteken folie ballon goud.

De Vraagteken folie ballon goud online bestellen. Wij van PartyCorner kunnen een verjaardag ballon laten bezorgen of het nu om een gouden letters ballonnen voor een naam gaat of om andere cijfers en letters. Wij bezorgen vandaag voor 20.00 uur in de regio Amsterdam of omgeving. Alleen een folie ballon versturen naar buitenland duurt wat langer naar gelang welk land het moet worden verstuurd.

Vraagteken folie ballon goud kopen.

Een Vraagteken folie ballon goud kopen. Het vraagteken kan voor van alles gebruikt worden. heb jij een vraag die je op een leuke manier wilt stellen met ballon letters dan zou dit natuurlijk niet compleet zijn zonder het vraagteken symbool.

Ballonnen per post.

Vraagteken folie ballon goud per post te duur?. Wij hebben een speciaal tarief en het ballon versturen goedkoop gemaakt. Wil jij een helium ballon versturen per post kies dan voor kwaliteit en prijs. De als beste geteste folie ballon letters en folie ballon cijfers van PartyCorner zijn voor veel gelegenheden zeer geschikt.

Productinformatie: Gouden letters ballon ¨?¨

    Materiaal: hoogwaardig folie
    Voorzien van: een heel dun plastic laagje
    Kleur: zilver of goud
    Lengte: 103 cm
    Te vullen met: helium of lucht
    Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

LET OP: Gouden letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de gouden ballon ¨?¨ vast zodat deze niet wegvliegt.Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.