Handschoenen kant zwart

Handschoenen kant zwart

De prachtige kanten handschoenen zijn in de kleur zwart. De lengte van deze Handschoenen kant zwart is 40 cm, dat halverwege de onderarm wordt ged... Lees meer

620015
€5,75 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De prachtige kanten handschoenen zijn in de kleur zwart. De lengte van deze Handschoenen kant zwart is 40 cm, dat halverwege de onderarm wordt gedragen. Handschoenen kant zwart geven jouw de elegante en chique uitstraling waaronder kant bekend staat. Zoek jij nog leuke handschoenen voor bij jouw outfit? Dan zijn de handschoenen kant zwart precies wat jij zoekt.

Productspecificatie Handschoenen kant zwart:

  • Maat:one size fits all
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zwart
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Handschoenen kant zwart kopen

Handschoenen kant zwart kopen? Dat doe je online bij PartyCorner. Ook kun je terecht in onze gigantische winkel in Zaandam waar je de gehele handschoenen collectie en nog veel meer kunt bekijken! Bestel deze half lange kanten handschoenen voor een voordelige prijs en kwaliteit!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.