Handschoenen Nice zwart

Handschoenen Nice zwart

Gemakkelijk er sexy uitzien? hier de luxe Handschoenen Nice zwart voor volwassenen. Dit halflange dames handschoenen zijn gemaakt in one size fits most. De zwar... Lees meer

620043
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gemakkelijk er sexy uitzien? hier de luxe Handschoenen Nice zwart voor volwassenen. Dit halflange dames handschoenen zijn gemaakt in one size fits most. De zwarte disco gala handschoenen passen door zijn rekbaarheid bijna om iedere dames hand en arm. Voor de dames die hun gala outfit compleet willen maken heeft PartyCorner deze prachtige accessoire in haar assortiment, Handschoenen Nice zwart extra lang, is een zeer elegante set handschoenen.

Voor goedkope handschoenen, andere feestartikelen bestel je veilig in onze webshop veelal direct voorradig dus: Vandaag besteld is morgen in huis

Handschoenen Nice zwart Productspecificatie

  • Kleur: zwart
  • Maat: 40cm lang
  • Thema: gala
  • Materiaal: polyester

Extra lange zwarte handschoenen

Ben jij een dame die naar een gala of een soortgelijk feest gaat en heb je lange handschoenen nodig? Dan ben je bij PartyCorner aan het juiste adres. Zwart is een opvallende kleur, dus wil je niet onopgemerkt op een gala feest verschijnen, dan kom je goed voor de dag met onze elegante handschoenen Nice zwart.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.