Halloween spin online kopen

Halloween spin online kopen

Nep Halloween spin met harige accenten van een nep inheemse soort die in onze spinnen collectie zijn binnen gekomen voor een griezelfeest of Halloween. Onze col... Lees meer

55767104
Neem contact op voor de levertijd
€43,75 € 28,45 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nep Halloween spin met harige accenten van een nep inheemse soort die in onze spinnen collectie zijn binnen gekomen voor een griezelfeest of Halloween. Onze collectie kleine spinnen zijn bijna niet van echt te onderscheiden maar wij hebben ook deze soort grotere decoratie spinnen. De Halloween spin is een spin die wanner goed opgezet is zeker een grote angst zal bezorgen.

Productspecificatie: Halloween Spin

  •     Aantal: Per stuk
  •     Stof: 100% polyethyleen
  •     Maat: 95cm X 121 cm
  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Grote Halloween spin

Voor een nep Halloween spin van klein naar heeeeeeel groot kun je terecht bij PartyCorner zoals deze grote Halloween spin van 95cm X 121 cm maar ook voor het spinnenrag in diversen kleuren voor Halloween of een griezelfeest zit je bij PartyCorner op het juiste adres. Bestel deze artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.