Crazy clown decoratie met verlichte ogen

Crazy clown decoratie met verlichte ogen

Deze angstaanjagende clown Crazy clown decoratie met verlichte ogen domineert op elk griezelfeest. Met zijn brandende ogen kijken je doordringend aan en lijken ... Lees meer

99602532
€ 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze angstaanjagende clown Crazy clown decoratie met verlichte ogen domineert op elk griezelfeest. Met zijn brandende ogen kijken je doordringend aan en lijken je overal te volgen. Deze knotsgekke clown is op zoek naar dat speciale plekje in jouw huis of tuin om je gasten bang te maken. Wil jij de crazy clown decoratie een plekje geven?

Crazy clown decoratie met verlichte ogen

Productspecificaties

  • Lengte: 90 cm
  • Kleur: zie foto

Decoratie crazy clown met licht en andere Halloween decoratie

Partycorner beschikt over een heleboel producten die je halloweenfeestje tot een succes zullen brengen. Een daarvan is  de decoratie crazy clown met verlichte ogen. Combineer de decoratie crazy clown met andere Halloween producten, zoals een skelet of geest, om je hele huis om te toveren tot spookhuis.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »