Halloween panty met botten

Halloween panty met botten

Zoek jij een heksen of Halloween panty! Onze panty met print van skelet botten is leuk voor bij je Halloween kleding of heksen jurk. Halloween panty met  botten... Lees meer

7227999
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een heksen of Halloween panty! Onze panty met print van skelet botten is leuk voor bij je Halloween kleding of heksen jurk. Halloween panty met  botten is 40 denier, op de panty zijn allemaal witte gewrichten en botten zichtbaar. Wil jij een lekkere warme panty onder je Halloween rokje kies dan voor deze Halloween panty met botten print in het wit.

product specificatie Halloween panty met botten print

  • One size fits all
  • Materiaal: 85% Polyamide, 15% Elastan
  • 40 denier
  • Kleur: Zwart met witte botten
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Goedkope Halloween panty met botten print

Ontbreekt er nog iets aan jouw Halloween kleding? Misschien is de goedkope Halloween panty met botten print wel de finishing touch voor onder je heksen jurk.  Sexy, spannend en een beetje ondeugend maar past helemaal bij een horror thema of Halloween feest. Voor het geval dat je een reserve panty bij je Halloween panty met botten print kopen wilt bekijk dan ook nog even onze beenmode categorie.

Halloween Panty's kunnen niet geruild of terug gestuurd worden! Dit is in verband met hygiëne.

Kom vooral eens een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. Je kunt dan onze uitgebreide collectie aan kleding en beenmode bewonderen en deze Zwarte Halloween panty met botten print kunt passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.