Grafsteen doodskop kopen

Grafsteen doodskop kopen

Een Halloween decoratie in de vorm van een grafsteen is echt super eng op je Halloweenfeest, tuin, huiskamer De Grafsteen doodskop  bestaat uit een staande kun... Lees meer

53838767
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Halloween decoratie in de vorm van een grafsteen is echt super eng op je Halloweenfeest, tuin, huiskamer
De Grafsteen doodskop  bestaat uit een staande kunststof plaat in de vorm van een steen met een kruis, dit grafmonumenten kan je ook als een liggende kist plaat gebruiken. Halloween Grafstenen zijn in verschillende modellen bestelbaar. Deze Halloween grafstenen hebben de doodskop en de kunststof grafstenen ingekerfde letters R.I.P.

Productspecificatie: Grafsteen doodskop

  •     kunststof plaat met kruis
  •     50 cm hoog 30 cm breed
  •     gekerfde letters R.I.P
  •     Kleur: Grijs (betonfundering)
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Grafsteen doodskop met elkaar combineren

Een aantal van deze verschillende grafstenen naast elkaar geeft een angstaanjagende blik voor voorbijgangers en kan een tuin al snel omtoveren tot een mooi versierde Halloween tuin. De Grafsteen doodskop is makkelijk op te zetten en ook weer makkelijk op te ruimen. Bekijk onze Halloween decoratie online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.