Halloween boom kopen

Halloween boom kopen

Geef jij een Halloween feest, zombie feest, of een thema feest? Wat is er niet leuk aan bijpassende decoratie voor op je  feest? Halloween boom is een decoratie... Lees meer

19650642
€59,95 € 47,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geef jij een Halloween feest, zombie feest, of een thema feest? Wat is er niet leuk aan bijpassende decoratie voor op je  feest? Halloween boom is een decoratie Moerasboom van (195 cm) en erg leuk om op jouw feest te hebben naar het bijpassende thema. Met de Halloween boom  is het feest helemaal compleet.

Productspecificatie: Halloween boom

  •     Kleur: zwart met grijs
  •     Grootte: 195 cm
  •     Materiaal: stof met een kern en schuimrubberen takken
  •     Niet brandveilig

Halloween boom online kopen.

de Halloween boom is eenvoudig te gebruiken voor zowel binnen als buiten. en is leuk te combineren met de andere Halloween decoratie met beweging licht of geluid die verkrijgbaar is bij PartyCorner. Bekijk onze artikelen op de web winkel of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van zaandam en zoek jouw Halloween decoratie bij elkaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.