Glitter Bretels Goud

Glitter Bretels Goud

Glitter bretels goud zijn gemaakt van gouden paillettenstof waardoor het glitterend effect nog mooier is.De bretels zijn verstelbaar en voorzien van 3 clips twe... Lees meer

2239452
Neem contact op voor de levertijd
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glitter bretels goud zijn gemaakt van gouden paillettenstof waardoor het glitterend effect nog mooier is.
De bretels zijn verstelbaar en voorzien van 3 clips twee aan de voorzijde en 1 aan de achter zijde. Deze Glitter bretels goud zijn zowel in het zilver als goud bestelbaar bij PartyCorner.

Produktinformatie: glitter bretels goud
  • Materiaal: gouden Paillettenstof
  • Kleur: goud
  • Voorzien van: 2 metalen sluitingen aan de voorzijde en 1 metalen sluiting aan de achterzijde
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar


Glitter bretels goud kopen

Glitter bretels goud kopen doe je bij PartyCorner. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gouden kleding en accessoires. Ook hebben wij meerdere soorten bretels. Pailletten zilveren bretels en pailletten zwarte bretels zijn ook leverbaar bij PartyCorner. Wil jij Glitter bretels goud kopen dan kun je ook langskomen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. Je kunt dan ons hele assortiment bekijken en passen voor je glitter en glamour party. De koffie staat altijd klaar.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.