Glitter Bretels Zilver

Glitter Bretels Zilver

Glitter bretels zilver gemaakt van zilveren paillettenstof waardoor het glitterend effect nog mooier is.De bretels zijn verstelbaar en voorzien van 3 clips twee... Lees meer

2239169
Neem contact op voor de levertijd
€5,86 € 3,81 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glitter bretels zilver gemaakt van zilveren paillettenstof waardoor het glitterend effect nog mooier is.
De bretels zijn verstelbaar en voorzien van 3 clips twee aan de voorzijde en 1 aan de achter zijde. Glitter bretels zilver zijn zowel in het zilver als goud leverbaar.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Accessoires

Glitter bretels zilver  is zijn niet de enige die wij hebben in ons brede assortiment, op PartyCorner.nl vind u nog meer gevarieerde bretels en nog veel meer accessoires.Glitter bretels zilver in pailletten  stof zijn  dames bretels maar ook in andere kleuren voor iedereen draagbaar, niet vergeten voor u glitter en glamer party.
Glitter bretels zilver leuk te combineren met onze andere partyartikelen uit onze collectie.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.