Gele pruik

Gele pruik

Gele pruik is een comfortabele pruik waarmee jij de hele avond kan feesten tijdens verschillende feestjes, deze pruik is verkrijgbaar in de maat one size fits a... Lees meer

6021666
Neem contact op voor de levertijd
€11,90 € 7,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gele pruik is een comfortabele pruik waarmee jij de hele avond kan feesten tijdens verschillende feestjes, deze pruik is verkrijgbaar in de maat one size fits all. Maak jouw outfit compleet met deze lange pruik, of kies voor de kortere variant. Deze pruik is geel van kleur en heeft golvend haar, ook heeft de Gele pruik een mooie rechte pony.

Productspecificatie: Gele pruik

  • Kleur: Geel
  • Maat: One size
  • Lengte: iets over de schouders
  • Materiaal: Synthetisch haar

Gele pruik kopen

De Gele pruik verkopen wij ook in een kortere variant. Wij hebben een groot assortiment aan pruiken waaronder de gele pruik die u natuurlijk kunt gebruiken tijdens ieder feest! Bekijk ook onze leuke kostuums die je kunt combineren met deze prachtige Gele pruik.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.