Gekleurde contactlenzen Zwarte Kat

Gekleurde contactlenzen Zwarte Kat

Al tijden op zoek naar veilige, betrouwbare, natuurlijk en betaalbare lenzen in kleuren en met prints? De Magic-eyes van PartyCorner bieden dit allemaal. Een br... Lees meer

1261593
€16,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Al tijden op zoek naar veilige, betrouwbare, natuurlijk en betaalbare lenzen in kleuren en met prints? De Magic-eyes van PartyCorner bieden dit allemaal. Een breed assortiment met vele mogelijkheden. Wij hebben daglenzen al vanaf €4,95

Afgesloten zijn de lenzen lang houdbaar. Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 3 maanden gebruikt worden. Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. De lenzen worden per paar aangeboden.

We raden je aan om de funlenzen, partylenzen en contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies.
  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient je de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.