Geboortevlag jongen

Geboortevlag jongen

Geboortevlag jongen is een geweldige aankoop bij PartyCorner om aan de hele straat duidelijk te maken dat er bij jullie een wolk van een jongen is geboren. Van ... Lees meer

44704895
€8,50 € 5,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geboortevlag jongen is een geweldige aankoop bij PartyCorner om aan de hele straat duidelijk te maken dat er bij jullie een wolk van een jongen is geboren. Van harte gefeliciteerd, deze mooie geboortevlag jongen is geschikt om aan een vlaggenstok te monteren maar kan ook worden bevestigd aan een balkon ballustrade of galerij. Deze geboortevlag jongen is bedrukt met het woord baby boy en voorzien van sterren, eendjes, en een vrolijk kijkende wolken, er is immers niet voor niets het spreekwoord een wolk van een zoon.

Produktinformatie:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zie afbeelding
  • Afmeting: 90 x 150 cm
  • Geschikt voor: binnen en buiten

Geboorte vlaggen

Geboorte vlaggen voor meisjes en jongens zijn de bekende gevelvlaggen ook wel gevelvlag geboorte genoemd die traditioneel bij de geboorte van een jongen of een meisje  buiten aan de gevel of aan een vlaggenstok wordt op gehangen. Kijk vooral eens online voor een uitgebreid overzicht aan geboorte accessoires en decoraties uit onze geboortelijn voor jongens en meisjes. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. Al onze geboorte vlaggen zijn gemaakt van polyester en hebben de afmetingen 90 x 150 centimeter.

Ideeën: Geboorte vlag jongen

Ideeën: Hang deze Geboorte vlag jongen eens binnen aan de muur aangevuld met onze geboorte slingers en nog veel meer geboorte versieringen uit de serie van baby boy artikelen om gewoon eens wat anders te doen met een geboorte vlag jongen. Een ware explosie aan decoraties op jouw babyshower.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.