Geboorte slinger boy

Geboorte slinger boy

Papieren geboorte slinger boy is een honingraat papieren slinger baby boy met feestelijke kartonnen onderhangers dubbelzijdig bedrukt. De dubbelzijdig bedrukte ... Lees meer

44649935
€3,95 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Papieren geboorte slinger boy is een honingraat papieren slinger baby boy met feestelijke kartonnen onderhangers dubbelzijdig bedrukt. De dubbelzijdig bedrukte hangers hebben de vorm van een eendje, een wolkje en een rompertje. Echt, te schattig. Niet voor niets de gezegde "a star is born" of "een wolk van een baby" Deze geboorte slinger boy heeft een lengte van 4 meter en komt uit de baby boy versiering collectie. Heb jij een geboorte te vieren en wil jij de kamer of zaal opleuken, kies dan voor deze baby blauwe geboorte slinger boy. Onze geboorte feestversiering komt uit de collectie van baby boy serie van borden, vlaggen en andere geboorte slingers en decoraties. Kijk vooral eens online bij PartyCorner naar onze uitgebreide collectie aan geboorte versiering en decoratie. De keuze is reuze, je oog valt direkt op deze geboorte slinger boy.


Productspecificaties
  • Materiaal: papier
  • Kleur: baby blauw met decoratieve onderhangers
  • Lengte: 400 cm
  • Gebruik: alleen voor binnen versiering.

Koop je  baby boy geboorte slinger

Koop je baby boy geboorte slinger en nog veel meer bijpassende versiering en decoratie bij PartyCorner.nl. Organiseer jij voor je vriendin een super leuke babyshower of ben jij net bevallen van een wolk van een jongen, dan ben jij bij ons op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor je samengesteld. Van versiering tot een compleet wegwerpservies in een bijpassend dessin, het is te koop of te bestellen bij PartyCorner.nl. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar. Wij verkopen geboorte versiering voor zowel binnen als buiten. Koop je baby boy geboorte slinger en nog veel meer, je krijgt geen spijt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.