Babyflesje blauw

Babyflesje blauw

Leuke accessoires voor een geboortefeest, babyshower of maak jij een leuk mandje om aan iemand cadeau te geven? Het babyflesje blauw kan dan niet ontbreken wann... Lees meer

20625876
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leuke accessoires voor een geboortefeest, babyshower of maak jij een leuk mandje om aan iemand cadeau te geven? Het babyflesje blauw kan dan niet ontbreken wanneer er een jongen op komst is. Met het Babyflesje blauw maak jij al gauw de boodschap duidelijk. Je kunt hem ook gebruiken voor iets anders of om een grap mee uit te halen. Het babyflesje blauw is ook geschikt als accessoire voor een volwassene in een luierpak.

Productspecificatie Babyflesje blauw
  • Materiaal: plastic
  • Kleur: wit met blauwe dop
  • Grootte: 32 cm
  • Thema: babyshower, vrijgezellenfeest, carnaval, geboortefeest

Babyflesje blauw kopen

Babyflesje blauw kopen bij PartyCorner als ideale accessoire voor jouw vrijgezellen feest of babyshower geschenkset. Maak jij je alvast klaar voor het familieleven? Babyflesje blauw helpt jou hierbij en maakt de sfeer anders.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.