Fluo groen glitter shirt voor dames

Fluo groen glitter shirt voor dames

Dames neon groen glitter shirt is dat wat je zoekt? Een stijlvolle en trendy kledingstuk voor een neon themafeest wat in 4 kleuren leverbaar is. De prachtige fl... Lees meer

35839715
€18,25 € 11,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames neon groen glitter shirt is dat wat je zoekt? Een stijlvolle en trendy kledingstuk voor een neon themafeest wat in 4 kleuren leverbaar is. De prachtige fluoriderende Fluo groen glitter shirt voor damesvan pailletten stof  wat gecreëerd tot een lang shirt.

Jouw party outfit combineren met een Fluo groen glitter shirt voor dames

Buiten het Fluo groen glitter shirt voor dames zijn de volgende kleuren ook leverbaar neon top oranje, neon top goud en neon top geel. maak je keuzen en combineer jouw geweldige outfit voor een leuke neon party waar jij kunt stralen in deze kleding.

  Productspecificaties: Fluo groen glitter shirt voor dames

     Kleur: neon groen
     Gemaakt van: voorzijde pailletten stof
     Achterzijde ; Stretch polyester
     Maat; Medium/large

Fluo groen glitter shirt voor dames online kopen

Voeg wat kleur en glans aan je garderobe  koop een pailletten Fluo groen glitter shirt voor dames uit onze neon collectie, ongeacht wat welke gelegenheid je gaat dragen. Kies de verfraaide korte broek en een neon top voor een wilde meiden avond. Met de neon groen glitter shirt  hi-heels schoenen of neon groen laarzen. Om de look compleet te maken voeg de lippenstift in de kleur neon groen van je neon shirt kleur op je lippen en klaar ben je.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.