Neon groene vingerloze handschoenen

Neon groene vingerloze handschoenen

Groene vingerloze handschoenen zijn bedoeld om op te vallen voor een concert of thema feest. Je kunt de vingerloze handschoenen in verschillende kleuren stretch... Lees meer

18202848
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Groene vingerloze handschoenen zijn bedoeld om op te vallen voor een concert of thema feest. Je kunt de vingerloze handschoenen in verschillende kleuren stretchstof bestellen. voor de neon groene vingerloze handschoenen ga je ook naar PartyCorner waar je diversen soorten handschoenen kunt kopen, waaronder ook de neon groene vingerloze handschoenen van stretch matriaal. Deze korte handschoenen in neon kleur geven jouw een zeer aparte uitstraling op elk verkleedkleding.

Productspecificatie  Neon groene vingerloze handschoene:

  • Kleur: neon groen
  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester

Vingerloze handschoenen online kopen

Zoek jij lekkere warme neon groene vingerloze handschoenen? En wil je er toch hip uitzien? Bekijk dan snel al onze vingerloze handschoenen in maar liefst 9 kleuren. Deze zijn zowel in een korte variant als de lange lengtes verkrijgbaar. Bij PartyCorner kun je kiezen uit onze brede vingerloze handschoen collectie. Met de vingerloze handschoen zul je zeker opvallen. De Vingerloze handschoenen zijn ideaal te dragen naar een concert en festival.


 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.